Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

2) Daca nu se supun notificarii, atunci formulati o Ordonanta Presedintiala pe disp. art.581 alin.1 Cod proc.civ.,cu obiect de judecata "evacuare"
 Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anisssia	                   

buna ziua/buna seara
Am reusit dupa 10 ani de procese sa recastig casa bunicii mele, cladire nationalizata. Cu tot cu chiriasii statului inauntru. Acestia nu ... (vezi toată discuția)
	                    anisssia	                   

buna ziua/buna seara
Am reusit dupa 10 ani de procese sa recastig casa bunicii mele, cladire nationalizata. Cu tot cu chiriasii statului inauntru. Acestia nu ... (vezi toată discuția)

bobetoni	                   

Trebuie sa evacuez nishte chiriasi....dintr-un imobil....am trimis notificare prin executor...pentru a le pune la dispozitie un alt spatiu...nu s-au ... (vezi toată discuția)
	                    bobetoni	                   

Trebuie sa evacuez nishte chiriasi....dintr-un imobil....am trimis notificare prin executor...pentru a le pune la dispozitie un alt spatiu...nu s-au ... (vezi toată discuția)

ContSters54572	                   

În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters54572	                   

În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)