avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical in timpul somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical in timpul somajului

Buna ziua,din luna aug. ma aflu in somaj,intre timp mi-am deschis un I.I.si lucrez la beneficiar pe baza de comision(nu am depasit 500 ron,indicele social),insa a intervenit o problema de sanatate,nu sunt imobilizata la pat,dar am concediu medical.
1.Ce trebuie sa fac cu somajul?
2.Pot sa mai lucrez la beneficiar in perioada de cm?
Cel mai recent răspuns: tmita3ro , utilizator 10:04, 29 Septembrie 2012
Data terminarii preavizului este undeva la jumatatea lunii. Deci prima zi de somaj este in urmatoarea zi lucratoare. La calculul pt somaj nu a fost loata in calcul si ultima luna lucrata. Intrebarea este: pe adeverinta cu salariile trebuie trecuta si ultima luna care nu a fost luata in calcul?
Pe adeverinta necesara pentru calcularea indemnizatiei pentru concediu medical trebuie trecuta inclusiv luna in care ati incetat contractul individual de munca.
Va multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj alyofficiall10 alyofficiall10 Mama mea este in ajutor de somaj are dreptu la medical pe ce perioada si cu cat este platit? (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului marculescu marculescu Buna seara! Sunt in somaj si sunt bolnava, pot avea concediu medical platit? Cum se plateste si care este modul de calcul al unui concediu medical pentru ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale in somaj pentru persoanele insarcinate utilizator86 utilizator86 Sunt in somaj, si in acelasi timp sunt insarcinata in luna a 3. As avea somaj pana la sfarsitul lui martie; inca 5 luni de zile. As dori sa prelungesc somajul ... (vezi toată discuția)