elga50,
Va asigur ca am citit cu mare atentie raspunsurile primite pentru care multumesc utilizatorilor care au scris la subiect.
Am citit cu mare atentie si legea 230 si normele de aplicare ale acesteia. Cum nu sunt de specialitate jurist, scriu pe acest forum pentru a vede daca interpretarea pe care eu am dat-o este corecta sau nu.
adriantot a scris:
Sigur ca, in cazul nerezolvarii cererii de catre comitet, proprietarul sau comitetul poate pune aceasta problema in adunarea generala ca va lua o hotarare valabila pentru toti proprietarii, in asa fel ca pe viitor comitetul executiv sa puna in aplicare hotararea adunarii generale.
La fel ca adriantot am judecat si eu si in plus am luat in considerare si:
legea 230/2007 Art. 30. - (1) Comitetul executiv, reprezentat de preşedintele asociaţiei de proprietari, are următoarele atribuţii:
a) duce la îndeplinire hotărârile adunării generale şi urmăreşte respectarea prevederilor legale, a statutului şi a acordului de asociere ale asociaţiei de proprietari;
Inca o data precizez ca vorbim de un bloc in care totalul restantelor nu depaseste suma cotelor de intretinere afisate pe o luna. Iar fondul de rulment este de aproape 2 ori intretinerea pe o luna de iarna. Blocul nu are facturi restante.
Nu ar trebui sa apara probleme daca fondul de rulment se redimensioneaza la o singura intretinere mare de iarna.
Este perfect adevarat ca membrii comitetului executiv stiu care este situatia reala a asociatiei. O pot prezenta in cadrul AG.