avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... atribuire numar contract (PFA)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

atribuire numar contract (PFA)

Am doua contracte cu numere atribuite de client. Le pot atribui si eu (PFA) numere? De ex. numerele date de client sunt 40 si 58 iar eu as vrea sa le dau numerele 1 si 2.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:49, 15 Noiembrie 2011
Numerotarea contractelor nu este asa de importanta pe cat sunt clauzele continute in acestea.
Daca acele contracte au fost deja semnate si stampilate in forma data de client (numerele alocate) nu le puteti schimba. In mod normal contractele se intocmesc si li se aloca numarul aferent de catre prestator (din ceea ce stiu eu). Numerotarea contractelor incheiate se pot schimba numai cu acordul partenerului de contract.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura malihinv malihinv Am depus actele pentru deschiderea unui PFA. Va rog sa-mi transmiteti detalii privind facturarea. Se pot intocmi facturi electronice, pe calculatorul meu sau ... (vezi toată discuția)
Formulare tipizate dona77 dona77 Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)
Facturare pfa clienți diferiți Ronny93 Ronny93 Bună ziua. Aș vrea să știu dacă este posibilă/legală următoarea metodă de facturare simultană pe PFA pentru clienți diferiți: e de ajuns să ... (vezi toată discuția)