Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

lumiboto 
	    	Utilizator

lumiboto 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 daniela57	                   

Buna seara, am o intrebare pentru mama mea, nascuta in 18 sept 1957, are 33 de ani de munca, dintre care  intre 16/10/1974 si 31/12/1989 in grupa II ( 15 ani ... (vezi toată discuția)
	                    daniela57	                   

Buna seara, am o intrebare pentru mama mea, nascuta in 18 sept 1957, are 33 de ani de munca, dintre care  intre 16/10/1974 si 31/12/1989 in grupa II ( 15 ani ... (vezi toată discuția)

Radu Aura	                   

Rog lămuriri in următoarea speta: bărbat, data nasterii - martie 1957, stagiu de cotizare 37 ani si 9 luni , din care 18 ani lucrați in grupa  a-II-a ... (vezi toată discuția)
	                    Radu Aura	                   

Rog lămuriri in următoarea speta: bărbat, data nasterii - martie 1957, stagiu de cotizare 37 ani si 9 luni , din care 18 ani lucrați in grupa  a-II-a ... (vezi toată discuția)

ContSters307950	                   

O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani.
Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters307950	                   

O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani.
Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)