avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control Garda Financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control Garda Financiara

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti ce acte trebuie sa am la sediu (care e si punct de lucru, unic) in caz de control de la Grada, ma refer la un control inopinat (ca ma gandesc ca cel anuntat se desfasoara peste un anume timp si iti dezvaluie si tema).
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 16 Noiembrie 2011
La cel anuntat, va si spun cu ce acte sa va prezentati la ei.
La punctul de lucru trebuie sa aveti registrul de casa, registrul nir,registrul de gestiune zilnica, registrul unic de control, casa de marcat in ordine.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila puncte de lucru AncaUrda AncaUrda O societate comerciala care are mai multe puncte de lucru: un magazin, un restaurant si o balta de pescuit, ce evidente contabile trebuie sa tina la fiecare ... (vezi toată discuția)
Acte societate nelu_nedi nelu_nedi Buna Am o societate inregistrata in Bucuresti (sediu social) iar punctele de lucru ale firmei este in jud Giurgiu iar la un control al anpc, am fost amendat ... (vezi toată discuția)
Ce registre iti trebuie sa deschizi o crama f_stancu f_stancu Ma intereseaza ce fel de registre imi trebuie pt a deschise o crama(am registru special de casa de marcat si registru de casa ) ce alte registre sunt ... (vezi toată discuția)