avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani de naveta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani de naveta

Buna ziua,
Am castigat procesul cu consiliul local pentru decontarea navetei pe 1an de zile,cele 10 zile acordate pentru recurs au trecut,eu nu am mai facut recurs,desi nu sunt multumit de suma acordata pentru ca nu este calculata conform legii,dar si pentru ca am fost sfatuit sa ma multumesc cu suma calculata de ei si acordata de instanta,pentru a evita prelunirea prin diverse tertipuri juridice a perioadei de aplicare a hotararii instantei.Precizez ca eu i-am actionat personal in judecata,nu prin sindicat,si nu stiu inca daca ei au mai facut recurs.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa fie pusa in aplicare hotararea instantei si sa-mi primesc banii?pecizez ca nu doresc amanari, esalonari, plata in rate pe motiv ca nu au bani.
1.daca ei introduc recurs eu ce trebuie sa fac?
2.daca ei nu fac recurs hotararea devine definitiva si irevocabila?
3.daca hotarrea devine definitiva ce trebuie sa fac mai departe?sa ma prezint laei si sa solicit plata si rezolvare amiabila sau daca nu sa apelez la un executor judecatoresc?
4.Ce trebuie sa fac si ce drepturi am sicare sunt sanctiunile pentru ei daca refuza sa puna in aplicare hotararea instantei?
5.care este perioada prevazuta de lege pentru efectuarea platii?
6.cat timp este valabila hotararea judecatoreasca?
Orice alta lamurire legata de situatia respectiva este bine venita.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale iulia_n40 iulia_n40 In urma cu doi ani, conducatorul institutiei in care lucrez mi-a retinut abuziv din salariu, incadrandu-ma pe un post inferior.M-am judecat cu institutia si, ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei cadrelor didactice Alin36 Alin36 Buna,ma numeac Alin si am lucrat in anul scolar 2009-2010 ca profesor,si am facut naveta cu masina personala timp de 1 an aproximativ 190km pezi,distanta ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ,dar nu irevocabila ramonel78 ramonel78 Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)