avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parintii nu ma sustin la facultate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parintii nu ma sustin la facultate

care sunt pasii pe care trebuie sa ii indeplinesc sa imi dau in judecata parintii pentru ca nu vor sa ma mai sustina la facultate, si doresc acest lucru pentru ca ma ameninta din 2 in 2 luni ca raman fara sustinere si pe drumuri. si mereu cauta ceva sa imi zica nu faci asta adio. (legat de facultate) . din pacate eu cu ei orice as incerca sa vorbesc sa explic nu se poate pt ca ei mereu au dreptate. si ei nu ma lasa sa imi traiesc prezentul afectandu mi viata cu trecutul. care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac. si ce pot obtine. daca castig in instanta cat e ajutor din partea lor pe care trebuie sa mi l ofere?
Cel mai recent răspuns: catalincatalin90 , utilizator 16:06, 18 Noiembrie 2011
pacat ca avem tineri care se tampesc multumita a ce se intampla in tara asta si toata lumea vede doar vai ce generatie de prost ce prosti ce analfabeti si toate nasoalele posibile. dar nimeni nu e instare sa zica ca defapt generatia parintilor celor care sunt in anul 3 si poate si a bunicilor tara asta e de 2 lei si nimic nu merge. dar noi suntem vinovati . voi cei mari care multumita voua e asa nimic. de ce sunt profesori titulari cu nota 1 sau profesor suplinitori care nu au trecut examenul de titularizare? creca tot noi tinerii i am corectat nu? ca scriu fara cratima. din motive bine cunoscute .
sunt analfabet dar ce cauta facultatile particulare care dau diplome pe banda rulanta? de ce vin atatia straini cu bani sa studieze in bucuresti? oare ? oare ne mai prefacem mult sau deschidem ochii? sa intelegem ca defapt ce functioneaza in tara? creca sunt universitatile prea bune de vin strainii sau ca poate au prea multi bani incat e suficient sa termine facultati gen carol davila. wow... cum? cu banii rezolvi orice in tara asta... moralisti suntem toti ceva bun nu face nimeni. dar stim sa criticam tinerii.
judecata. pt ca eu spre deosebire de romania care e o tara care poate indura orice nu ma las calcat in picioare. de aia grecii vor sa iasa din zona euro sa nu aibe tinerii de platit de pe urma imprumuturilor facute de ei. altii nu scriu deloc nu ca scriu gresit si au carnete auto . oare cum? din pacate eu am cerut sa ma informeze cineva ce presupune acest lucru. dar romanii toti stiu sa comenteze si sa critice. de aia tot ce a fost facut bun in romania a fost facut inainte sa fim o tara democrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa, dar nu am bani. am 18 ani dar ai mei ... Mryom Mryom Vreau sa plec de acasa, dar nu am bani. Am 18 ani dar ai mei nu ma lasa sa imi caut de munca pentru a ma obliga să merg la facultate. As vrea sa imi găsesc ... (vezi toată discuția)
Cine mă susține? - student căsătorit Nicu94 Nicu94 Buna ziua. As avea o intrebare. Eu sunt student, sunt casatorit tot cu o studenta, ambi avem 23 de ani. Ca si familie avem venit 0. Facultatea nu ne da bursa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu slujba de procuror stoica marcus stoica marcus buna ziua ,sunt elev in clasa a 12 si as fi interesat sa fac dreptul pentru a ajunge procuror . Dupa ce susti concursul si daca esti admis ,vei fi repartizat ... (vezi toată discuția)