Scriu acest mesaj pt. cei care sunt in etapa rezervarii unei denumiri pt. infiintarea unei soc. si poate se lovesc de incompetenta unui serviciu imposibil. Am fost o data la ghiseu cu cererea pt. rezervarea denumirii si am stat vreo 3 ore incercand sa obtin un nume si doamna de la ghiseu imi refuza toate posibilitatile pt. ca erau "similare" cu altele deja existente. Pt. a sti exact ce inseamna "similaritate" in denumirea unei soc. va sfatuiesc sa cititi Ordonanta 2594/C/2008. Partea trista era ca respectiva persoana considera similaritate chiar si diferenta de 3 litere. Puteti vedea si voi insiva in articolul de lege mai sus mentionat ce trebuie sa urmariti la alegerea denumirii. Va sfatuiesc sa insistati si sa aduceti argument Ordinul 2594 pt. ca altfel s-ar putea sa vi se intample ca si mie.
PS: Am insistat a doua zi si am primit primul nume cu care am fost in ziua anterioara si mi se spusese ca era imposibil :) (pt. ca se pare ca nu era chiar atat de similar conform interpretarii subiective a legislatiei de catre doamna de la ghiseu)