avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare denumire societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare denumire societate

Buna ziua,

Scriu acest mesaj pt. cei care sunt in etapa rezervarii unei denumiri pt. infiintarea unei soc. si poate se lovesc de incompetenta unui serviciu imposibil. Am fost o data la ghiseu cu cererea pt. rezervarea denumirii si am stat vreo 3 ore incercand sa obtin un nume si doamna de la ghiseu imi refuza toate posibilitatile pt. ca erau "similare" cu altele deja existente. Pt. a sti exact ce inseamna "similaritate" in denumirea unei soc. va sfatuiesc sa cititi Ordonanta 2594/C/2008. Partea trista era ca respectiva persoana considera similaritate chiar si diferenta de 3 litere. Puteti vedea si voi insiva in articolul de lege mai sus mentionat ce trebuie sa urmariti la alegerea denumirii. Va sfatuiesc sa insistati si sa aduceti argument Ordinul 2594 pt. ca altfel s-ar putea sa vi se intample ca si mie.
PS: Am insistat a doua zi si am primit primul nume cu care am fost in ziua anterioara si mi se spusese ca era imposibil :) (pt. ca se pare ca nu era chiar atat de similar conform interpretarii subiective a legislatiei de catre doamna de la ghiseu)
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:54, 16 Noiembrie 2011
Multumim pentru sfat!
multumim :)
Doamna cu pricina nu are sefi....? Se poate face si o plangere in acest sens daca socotiti ca ati fost prejudiciata sau discriminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare, schimbare nume minor ! andreea737 andreea737 Stimate Doamne, Stimati Domni, Am nevoie si apelez cu multa incredere la sfaturile dvs de profesionisti ! Pe scurt problema mea.Am un copil minor rezultat ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu, tentativa de viol, alte violente dogarudobra dogarudobra in data de 11/04/2014 am avut un evaniment dur fiind plecata in oras de dimineata cu interese, m-am intors dupa amiaza pe la ora 15,00 am avut aprox 1 ora ... (vezi toată discuția)