avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalizare si apostilare certificat nastere - Italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalizare si apostilare certificat nastere - Italia

locuiesc in torino....unde pot sa ma duc sa imi pun apostile pe unc certigicat de nastere,tradus si legalizat in torino...?
:">
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 04:31, 17 Noiembrie 2011
Certificatul de nastere se apostileaza la prefectura: [ link extern ]
Traducerea legalizata se apostileaza la tribunal: [ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)
Cerere cetatenie italiana, caz special Cristi0011 Cristi0011 Buna ziua, Am 30 de ani, sunt in Italia de 15 ani si lucrez in domeniul financiar. Am terminat liceul si facultatea aici. As dori sa depun cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Apostila pe certificatul de nastere Seashell Seashell Poate cineva sa-mi dea informatii in lagatura cu apostilarea certificatului de nastere tip nou? Am inteles ca certificatul de nastere vechi se schimba la ... (vezi toată discuția)