ngeorgik 
	    	Utilizator

ngeorgik 
	    	Utilizator	    

stelutamaria 
	    	Utilizator

stelutamaria 
	    	Utilizator	    

ngeorgik 
	    	Utilizator

ngeorgik 
	    	Utilizator	    

fcam 
	    	Utilizator

fcam 
	    	Utilizator	    

ngeorgik 
	    	Utilizator

ngeorgik 
	    	Utilizator	    

amm_28	                   

Stie cineva care este salariul de incadrare al unui grefie de judecatorie? (vezi toată discuția)
	                    amm_28	                   

Stie cineva care este salariul de incadrare al unui grefie de judecatorie? (vezi toată discuția)

onytzaa	                   

buna ziua,as vrea sa stiu daca dupa finalizarea cursurilor,la repartizarea pe post ti se va deconta chria pt ca eu sunt din provincie si daca voi prinde post ... (vezi toată discuția)
	                    onytzaa	                   

buna ziua,as vrea sa stiu daca dupa finalizarea cursurilor,la repartizarea pe post ti se va deconta chria pt ca eu sunt din provincie si daca voi prinde post ... (vezi toată discuția)

Maryonea	                   

Buna ziua. Intentionez sa particip la un concurs pentru grefieri la Parchetul de pe langa Judecatorie din orasul meu. Conditiile de studii sunt foarte generale ... (vezi toată discuția)
	                    Maryonea	                   

Buna ziua. Intentionez sa particip la un concurs pentru grefieri la Parchetul de pe langa Judecatorie din orasul meu. Conditiile de studii sunt foarte generale ... (vezi toată discuția)