avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neachitarea ratelor la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neachitarea ratelor la banca

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns :
Am luat un imprumut de la BCR in valoare de 72.000 ron in luna iulie, am rata lunara de 1300 ron , pana acum am fost un bun platnic dar acum a aparut legea 410/2011 care a suspendat plata indemnizatiilor pentru Luptatorii Remarcati pentru anul 2012, eu fiind beneficiara a legii 341/2004 avand calitatea de Luptator Remarcat. Pana acum achitam rata din indemnizatie iar acum nu mai am din ce achita deoarece am un salariu de 525 ron. Daca nu mai achit ratele stiu ca banca va da contrctul meu la o firma de recuperari, bunuri mobile si imobile nu am nici eu nici sotul singurul venit al familiei este indemnizatia de persoana cu handicap a sotului de 293 ron si salariul meu. Se va pune poprire pe tot salariul meu sau cum spune legea pe 1/3 din venituri si va pune poprire si pe indemnizatia sotului, deoarece el este coplatitor. Nu am garantat cu nimic cand am mers la banca am facut imprumutul on baza indemnizatiei de revolutionar si a deciziei de la Casa de Pensii.
Astept un raspuns .
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 00:28, 18 Noiembrie 2011
Singura modalitate de executare silita la care va putea apela banca, va fi instituirea unei popriri asupra cotei de 1/3 din salariul dvs. Indemnizatia de handicap a sotului nu poate fi poprita.
Un sfat : anuntati banca despre dificultatile financiare pe care le intampinati. Poate obtineti o rescadentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)
Ce fac in continuare cu certificatul de revolutionar? mitamiki mitamiki Dupa multe drumuri am intrat in sfarsit in posesia noului certificat de revolutionar(am fost ranit la revolutie in zona Televiziunii Romane).NU AM BENEFICIAT ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ratele la banci cicio_carina cicio_carina Buna ziua, Am mai multe credite la mai multe banci .Problema mea este ca in luna decembrie 2008 inainte de sarbatori sotul meu a fost anuntat de la servici ... (vezi toată discuția)