avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... sc cu 19 angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

sc cu 19 angajati

In situatia in care o sc detine o entitate,cu personalitate juridica, la alta adresa decat sediul social al acesteia cu minimum 5 persoane care realizeaza venituri din salarii are obligatia declararii sediului secundar si completarea formularului Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pt sediile secundare 060 la sediul DGFP unde se desfasoara activitatea
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:12, 18 Noiembrie 2011
isi deschide punct de lucru dar va fi declarat tot la DGFP unde isi are sediul principal.. cel putin asa stiu eu ca se procedeaza
si in conditiile in care nu doreste sa si deschida punct de lucru ,deci nici declararea la AFP,spunand ca vireaza impozitul in localitatea unde are sediul social,desi in L 273 /2006 LA ART 32(7)spune ca impozitul se vireaza la AFP unde efectiv desfasoara activitatea.
In momentul in care cineva desfasoara o activitate economica trebuie s-o faca asa cum e legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct de lucru pentru scoala postliceala kristianacrissa kristianacrissa Buna ziua, In urma unei proceduri de acreditare ARACIP ne-a fost solicitat sa deschidem un punct de lucru la scoala unde ne desfasuram orele, cu care avem ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns! gabitza1980 gabitza1980 buna ziua.am o intrebare: la un punct de lucru din Bucuresti,unde se desf.activ.de restaurant, administratorul a deschis un butic(cafea,baut.racoritoare, ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)