avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme constructor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme constructor

Buna ziua,

Sunt persoana fizica si am vrut sa achizitionez un apartament prin ANL. Am semnat cu ANL ctr de mandat, iar cu constructorul X contract de constructii. X are si el semnat ctr de antrepriza generala cu ANL. X a intrat in insolventa. Eu nu am fost notificata pentru a ma inscrie la masa credala.

Ceea ce vrea eu este sa obtin penalitatile de intarziere, intrucat apart trebuia sa fie terminat in 2010. Pe X nu-l pot obliga la plata penalit pt ca este in insolventa.
Ma pot indrepta vs ANL pt a solicita c/v penalit. Daca da, in ce temei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Subventie oug 51/2006 dan_ph dan_ph Buna ziua, in 2009 am semnat prin ANL (programul de construire prin credit ipotecar) un contract de construire pentru o garsoniera, si apoi am depus actele ... (vezi toată discuția)
Kafka. insolventa. anl si constructori coriolan clarinopol coriolan clarinopol pentru amplasamentul Henri Coanda de langa aeroportul fost Baneasa, Agentia Nationala pentru Locuinte = ANL are incheiate [[u]b]contracte de mandat [/b[/u]]cu ... (vezi toată discuția)
Insolventa constructor Ioan Claudiu Ioan Claudiu Buna, Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pt. un apartament de la un dezvoltator care intre timp a intrat in insolventa ( ceruta chiar de el ), ... (vezi toată discuția)