avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt

va rog sa imi spuneti...daca denunt o fapta de coruptie....la dna...acestia ma pot ajuta in vreun fel?pe scurt...dau bani,scap de inchisoare....nu dau...nu scap..
Cel mai recent răspuns: redstyle , utilizator 13:41, 19 Noiembrie 2011
Doriti sa va autodenuntati? sau sa denuntati fapta altei persoane?

Daca ati dat mita si denuntati acest fapt, este o cauza de impunitate , cu conditia ca organele de urmarire penala sa nu fi fost inca sesizate pentru aceasta fapta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
nu am dat ...mi se cer bani pentru a scapa de o pedeapsa mica ..... daca fac denunt pot face o intelegere cu dna sa ma ajute intr-un fel ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darea de mita - studenti Katri Katri Cum poate raspunde un student pentru incercarea de a da mita unui profesor? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Un subiect mai delicat-----va rog sa ma ajutati!va rog din suflet! termofretto termofretto Buna ziua!Am si eu un caz si as dori niste sfaturi ! Pe scurt,am montat unchiului meu care este primar intr-o comuna doua centrale termice pe combustibil ... (vezi toată discuția)
Luare de mita- plangere? nonsensuri nonsensuri Buna ziua! Tocmai ce amm fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita 50 lei, fara nicio proba concreta,dar nu asta e oful meu. Oful meu ,este ca nu a ... (vezi toată discuția)