avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca nu primesc un pachet inapoi politia poate sa mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca nu primesc un pachet inapoi politia poate sa mi faca ceva?

am trimis un paket la cineva , care acum nu l mai doreste, prin posta. daca eu nu vreau sa l primesc poate politia sa mi faca ceva? mentionez ca am vorbit prin intermediul internetului cu acea persoana, si a fost de acord sa plateasca transportul, acum vrea banii inapoi. pot pati ceva daca nu primesc pachetu inapoi?
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 18:46, 19 Noiembrie 2011
Un pachet continand...ce???? Miroase a inselaciune...Sau poate ma grabesc cu aceste afirmatii.
Depinde si de motivul refuzului sau.Ceea ce contine pachetul este intocmai lucrul asupra caruia v-ati inteles sa-l trimiteti? Corespune intrutotul, cantitativ, calitativ? Fiindca in caz contrar s-ar putea sa aiba dreptate omul .Dvs. stiti despre ce este vorba, dar daca stiti ca i-ati dat omului vreo teapa, ar trebui sa luati inapoi pachetul si sa-l despagubiti pe om.Daca insa totul este in regula si omul doar s-a razgandit , in opinia mea nu are dreptate .
am fost de acord sa trimit o masinuta pentru copil, si a fost ok, am incercat si mergea, insa nea m inteles ca bateria, trebuie schimbata, si a zis ca nu i problema.a ajuns masinuta, si spune ca ea nu are bani sa cumpere baterie ca costa 80 lei.si eu am fost de acord sa i platesc doar ce mi a dat pe masinuta adica 300 lei, nu sa plates eu si transportul ca o trimite inapoi.daca vrea sa o trimita inapoi. acum deja a inceput sa ameninte cu polittia , ca face sesizare si din astea. dar de ce sa platesc eu transportul daca asa ne am inteles de la inceput?
nu e niki o inselaciune, doar ca unii comanda ceva, si cand vad ca s au dus banii, parca ar vrea mai mult banii inapoi, tind sa cred eu.oricum,ma poate obliga politia sa l primesc inapoi si sa i restitui banii pe transport pachetului?
Trebuie sa dovediti ca asa v-ati inteles, dupa cum ne-ati povestit noua si nu cred ca veti avea probleme.Daca aveti acele conversatii, ar putea fi o dovada.

Alte discuții în legătură

A fost refuzat coletul si curierul imi cere sa platesc taxele, pentru ca nu am pus in pachet ce trebuia. dubstep dubstep Buna ziua ! Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ) , trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis o alta pereche , ... (vezi toată discuția)
Inselaciune oanalumi oanalumi Buna ziua, acum doua saptamani, pe 31.07.2015 am trimis pompa de injectie de la masina la reparat, la o firma pe care am gasit-o pe net, din Falticeni. Am ... (vezi toată discuția)
Am comandat online dupa un site robertolo robertolo Buna ziua, Am comandat online un ceas dupa un site. Produsul s-a dovedit a fi un fake, numai ca l-am primit prin curier dupa numele unei persoane fizice, ... (vezi toată discuția)