avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna ziua,
acum doua saptamani, pe 31.07.2015 am trimis pompa de injectie de la masina la reparat, la o firma pe care am gasit-o pe net, din Falticeni.
Am vorbit cu cel care trebuia sa o repare, mi-a confirmat primirea coletului prin curier rapid in data de 03.08.2015 si mi-a comunicat ca pe data de 04.08.2015 seara o pune la curier cu plata ramburs (150 euro). Am asteptat coletul, dar acesta nu a mai ajuns. Am sunat, am dat mail-uri, dar omul nu a mai raspuns. Am inceput sa caut pe net si am constatat ca omul daduse plasa si altora. Le-a trimis inapoi pompele nereparate (dar banii i-a luat) sau nu le-a mai trimis deloc. In data de 12.08.2015 am facut plangere la politie. Astazi m-au sunat de la curierul rapid ca am un colet, la ei la sediu, fara plata ramburs, doar transportul. Culmea e ca eu l-am trimis cu 2kg, iar acum coletul are 9kg.
Intrebarea mea este cum sa procedez? Sa ma duc sa ridic coletul, sau sa ii las pe curieri sa il trimita inapoi?
Cel mai recent răspuns: oanalumi , utilizator 10:32, 15 August 2015
Multumesc pentru raspunsuri si pareri!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema telefon vandut Teodor998 Teodor998 Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)
Valoare ramburs colet < valoarea facturii emise. ce obligatii imi creeaza aceasta situatie? Lor3na4u Lor3na4u Buna ziua! In urma cu o luna si jumatate am facut o comanda online la 2 produse, am primit factura pe mail si urma sa imi fie livrat coletul in valoare de 600 ... (vezi toată discuția)
Colet retinut de politie(de la firma de curier) darkynok darkynok In data de 14 luna aceasta am trimis un colet in alt oras unei persoane intalnite pe okazii.ro (un telefon cu valoare de 500euro) printr-o firma de curierat cu ... (vezi toată discuția)