avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silitadaca am un credit de nevoi personale ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silitadaca am un credit de nevoi personale fara

daca am un credit de nevoi personale fara garantii luat doar de mine fara a avea sotia coplatitor si nu mai pot achita ratele in cazul in care se ajunge la executare silita de bunuri mobile si imobile se pune sechestru si pe partea sotiei de casa sau nu,dar daca vand casa pana sa se ajunga la executare.
Cel mai recent răspuns: vyfor79 , utilizator 14:11, 20 Noiembrie 2011
Se pune sechestru si se vinde doar partea dvs din casa... daca vindeti pana nu se pune sechestru e bun vanduta si atunci e posibil (dar nu e obligatoriu sa se intample asa) sa va urmareasca in penal pentru inselaciune bancara
se pot face si popriri pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Executari silite vyfor79 vyfor79 in cazul unei persoane fizice care a obtinut un credit de nevoi personale fara garantii,cu bunuri pe numele sau,care are itarzieri mai mari de 300 zile ,care ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)