avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere catre Procuror pentru eliberarea unei dovezi de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere catre Procuror pentru eliberarea unei dovezi de circulatie

Buna seara!
Zilele trecute am primit de la IPJ o informare precum ca am permisul suspendat.
In acea informare scrie ca, conform art.111 alin.6 pot face o cerere catre procuror ca sa imi elibereze o dovada de circulatie.
Ma ajuta si pe mine cineva cu un model ceva de cerere????
Multumesc!
Pentru ce aveti dosar penal? procurorul nu elibereaza dovezi de circulatie, procurorul poate prelungii doar dreptul de circulatie cu cate cel mult 30 de zile , până la dispunerea neînceperii urmăririi penale, scoaterii de sub urmărire penală ori încetării urmăririi penale, in cazul in care dovada este cu drept de circulatie.
Dosar penal pentru conducere unui autovehicul fara drept de circulatie in romania(lips RCA), conform art.85 alin.4 din OUG 195/2002 republicata...iar in urma cu cateva zile am primit instiintarea respectiva in care in ultimul paragraf scrie ca, confor art.111 alin.6 pot face o cerere catre procuror si el imi poate da o dovada cu drept de circulatie pana la dispunerea neinceperii urmarii penale etc...
Mai mult ca sigur o sa gasiti la Parchet formular si nu trebuie decat sa-l completati.
Dvs incercati, dar dovada fiind fara drept de circulatie procurorul nu are cum sa va mai prelungeasca ceva ce nu aveti momentan. Oricum trebuie sa intelegeti ca procurorul nu emite dovezi de circulatie.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am fost la procuror si nu poate sa imi acorde acea dovada de a circula, dar tot el mi-a spus sa merg la IPJ si sa depun acolo o cerere in care sa cer urgentarea cercetarii si solutionarii cazului si sa ii trimita dosarul procurorului, imi trebuie un model sau ceva ca nu stiu cum sa fac acea cerere....
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
LaurentiuBG, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis - prelungire dovadă înlocuitoare Milan1987 Milan1987 Dovada de inlocuirea permisului retinut se poate prelungi?? (vezi toată discuția)
Prelungire dovezii de circulatie Iasmin Iasmin Buna ziua...In data de 24 ian am avut un accident lovind intr-un copac cu masina unui prieten care era alaturi de mine si care era in stare de ebrietate..In ... (vezi toată discuția)
Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)