avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete cadou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete cadou

Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de tichete cadou pe perioada concediului de sarcina si lauzie.Lucrez in invatamant si trebuia sa primesc un rand de tichete cu ocazia inceperii anului scolar,dar mi s-a spus ca nu voi primi.Mi se pare absurd pt ca atata vreme cat sunt angajata acelei scoli am aceleasi drepturi ca toti ceilalti angajati.Astept raspunsul dumneavoastra cat mai curand posibil.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 3 Octombrie 2008
Tichetele cadou se acorda salariatilor in numar si valoare proportionale cu timpul efectiv lucrat, pentru zilele de concediu fara plata, concediu de odihna, concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani si concediu medical acestea nu se acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Discutii diverse luminitafuleki luminitafuleki buna ziua!sunt educatoare titulara si as dori sa stiu daca dupa efectuarea concediului pentru cresterea copilului mai beneficiez de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna. raulgonzales raulgonzales Am o nelamurire.Sotia mea a intrat in concediu prenatal la 17.05.2010 si a stat in crestere copil pina la data de 01.09.2011.Vreau sa stiu daca avea dreptul la ... (vezi toată discuția)