Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

madylumy 
	    	Utilizator

madylumy 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

pt.dl.Tudor Valeriu: daca un salariat a plecat la DEMISIE dintr-o societate, si s-a angajat in alta parte pt.9 luni pe cim determinat va putea beneficia de somaj, multumesc mult.
 Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 veperope	                   

am lucrat 2 ani la o firma,dupa care am nascut si am intrat in cic.Am nascut in 29.09.2010.din cate am inteles postul meu n-a fost ocupat de nimeni dar nici nu ... (vezi toată discuția)
	                    veperope	                   

am lucrat 2 ani la o firma,dupa care am nascut si am intrat in cic.Am nascut in 29.09.2010.din cate am inteles postul meu n-a fost ocupat de nimeni dar nici nu ... (vezi toată discuția)

Rebeka38	                   

Am o intrebare la dumneavoastra eu sant in concediu crestere copil si as vrea sa va intreb dupa ce termin CCC pot sa intru in somaj? (vezi toată discuția)
	                    Rebeka38	                   

Am o intrebare la dumneavoastra eu sant in concediu crestere copil si as vrea sa va intreb dupa ce termin CCC pot sa intru in somaj? (vezi toată discuția)

CristinaMihaelaToba	                   

Pe 17 decembrie baietelul meu implineste 2 ani, dar avand in vedere ca tatal indeplineste conditiile sa intre el in CCC ultima luna, dar nu poate din cauza ca ... (vezi toată discuția)
	                    CristinaMihaelaToba	                   

Pe 17 decembrie baietelul meu implineste 2 ani, dar avand in vedere ca tatal indeplineste conditiile sa intre el in CCC ultima luna, dar nu poate din cauza ca ... (vezi toată discuția)