avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... M-a lovit o persoana care avea carnetul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

M-a lovit o persoana care avea carnetul suspendat

Buna ziua! Circulam pe un drum judetean, un tip a iesit de pe o ulita din stanga mea. Ne-am lovit, nu au fost vatamari corporale, ne-am inteles sa facem amiabila, ulterior am aflat ca avea permisul suspendat, am fost de acord sa treaca alta persoana pe amiabila. A doua zi am deschis dosar de dauna si cei de la asigurari au zis sa vina si el cu masina ptr poze. am luat legatura cu cel care ma lovit si mi-a zis ca deja si-a reparat masina. Cum fac sa primesc despagubirea? As vrea sa depun o plangere la politie dar nu stiu cum sa ma adresez ce fel de plangere pot face?
Cel mai recent răspuns: Kl4rys , utilizator 22:43, 21 Noiembrie 2011
Nu ati precizat concret data cand a avut loc evenimentul
Pentru a putea formula plangere la politie referitor la evenimentul soldat cu pagube materiale,aveti obligatia sa respectati un termen legal prevazut,care din topicul dvs reiese ca a fost depasit
Odata de ati semnat constatul amiabil nu mai este valabila declararea accidentului la politie.
Nu inteleg pentru ce sa depuneti plangere.S-a deschis dosarul de dauna si acuma asteptati sa va despagubeasca.Faptul ca l-a chemat pe individ la asigurari nu trebuie sa va ingrijoreze probabil ca el este proprietarul masinii si sunt reguli impuse de societatea de asigurari.
Accidentul s-a intamplat pe 2 noiembrie.... ideea este ca eu am deschis dosarul de dauna la asigurare pe 3 noi. si el trebuia sa vina sa isi faca pozele la masina si nu a mai venit....(si-a reparat masina intre timp) Pe mine nu ma despagubeste asiguratorul daca el nu vine sa ii faca poze.... ce ma sfatuiti sa fac?
Ambele formulare de amiabila au ramas la mine..agentul constatator mi-a spus clar ca nu ma va despagubi pana nu vede si celalalt autoturism.
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier fara victime SirbuMihai SirbuMihai Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier fara victime, doar cu pagube materiale, intr-o comuna din judetul Teleorman,domiciliul meu fiind in ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - investigatie privin producerea accidentului Mikutzu Mikutzu Buna ziua, Am o intrebare referitoare la desfasurarea unei investigatii privind producerea unui accident, investigatie pe care asiguratorul are dreptul sa o ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca andy_ingerasa andy_ingerasa Buna ziua. Am si eu o pb f mare. As dori sa stiu cum pot rezolva urmatoarea situatie. Un matiz ne-a lovit masina (ford escort) in ambele usi iar firma de ... (vezi toată discuția)