avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Va rog sa ma lamuriti in cateva probleme:
- Daca data incetarii unui cim este o zi libera (ex. 1 decembrie), in ce data trebuie operata incetarea in revisal?
- Aceeasi problema si in cazul incetarii suspendarii unui cim pentru cresterea copilului ( ex. data copilului e 26 nov-sambata, deci incetarea suspendarii e 27 nov.-duminica. Cand trebuie oparata incetarea suspendarii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vala , utilizator 10:52, 22 Noiembrie 2011
Conform HG 500/2011,

Data incetarii contractului de munca se inregistreaza in registru la data incetarii contractului individual de munca/la data luarii la cunostinta a evenimentului ce a determinat, in conditiile legii, incetarea contractului individual de munca

Asta inseamna ca dvs puteti trimite Revisal la data luarii la cunostinta de incetare, cel mai tarziu la data incetarii efective.

Daca azi ati luat la cunostinta ca inceteaza contractul, trimiteti azi revisal.
La fel si cu suspendarea.
Sigur n-o sa fie problema daca trimiteti mai repede, problema este daca trimiteti mai tarziu.

O zi buna!
Va multumesc pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal lyg lyg Buna ziua, Intrebare : incetare CIM cu data de 30.06.2012 ( data de 30 fiind sambata), cand il inregistrez in Revisal ? Cu multa stima ! (vezi toată discuția)
Incheiere cim si transmitere revisal broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Am un salariat care doreste incetarea conf art 55, lit b (cu acordul partilor), incepand cu data de 01.03.2014. Presupun ca decizia de ... (vezi toată discuția)