avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrarea este corecta?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrarea este corecta?

Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce stiam eu referent de specialitate cl.II se acorda pentru studii superioare de scurta durata.Va rog ma poate lamuri cineva.Multumesc.Mentionez ca lucrez ca personal contractual
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
remuss, utilizator
Cel mai recent răspuns: remuss , utilizator 20:13, 15 Martie 2012
Nu ati spus in ce an ati fost promovat, dar ambele legi prevad acelasi lucru:

Lege cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice
Art. 38. - În baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S).

LEGE-CADRU nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice
ART. 27
În baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S).

Din ce stiam eu referent de specialitate cl.II se acorda pentru studii superioare de scurta durata.

Promovarea a fost in anul 2010,mai exact postul a fost transformat din studii medii in superioare
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
remuss, utilizator
Undeva este o problema, nu exista postul de referent de specialitate contractual clasa II. Ori exista clasa, si atuncti vorbim de functia publica de referent de specialitate, ori este contractual, si atunci avem grade profesionale. Conform legii 330/2009, postul contractual de referent de specialitate grad II este prevazut pentru studii superioare (anexa I/3 I B). Din anul 2011, reincadrarea s-a facut pe inspector de specialitate. Asa ca, incadrarea pare corecta.
nu a ramas pe ref.specialitate cl II,exista diferenta de salar?
In ce functie a-ti fostinaite de a fi promovat ?
Daca a-ti fost pe o functie publica de referent trebuia sa promovati intr-o functie de asistent Cl I
Daca a-ti fost intr-o functie de personal contractual trebua e sa promovati tot intr-o functie contractuala de nivelul cu studiilor superioare de lunga durata exp.Inspector de specialitate, dar in nici un caz intr-o functie corespunzatoare nivelului de studii superioare de scurta durata



Alte discuții în legătură

Post vacant studii scurta durata crmnradu crmnradu Buna ziua! Suntem o institutie bugetara, personal contractual. Avem un post de referent gr.I.A (SSD) care va deveni vacant. Vrem sa il ocupam prin concurs si ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual! florinsadova florinsadova Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)