ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

am angajat un spalator auto in data de 17.11.2011 dar nu l-am inregistrat in revisal si in 19.11.2011 am avut control de la itm ce poatr urma... ei au considerat ca lucreaza la negru ce amenda pot sa primesc si cum o pot contesta
 bgina 
	    	Utilizator

bgina 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

DACA AMENDA NU O POT PLATI CE SE POATE INTIMPLA , NU AM ACESTI BANI NU AM NICI OPROPRIETATE, NU AM MASINA IAR FIRMA AM INCHIRIAT-O DE LA PROPRIETAR ACUM 2 LUNI DAR ABIA ACUM AM INCEPUT SA LUCREZ
 sofishoestrend	                   

in cazul daca am semnat si am inregistrat in registrul electronic contractul de munca inaintea inceperii activitatii cu o zi,iar acesta 
a fost transmisa ... (vezi toată discuția)
	                    sofishoestrend	                   

in cazul daca am semnat si am inregistrat in registrul electronic contractul de munca inaintea inceperii activitatii cu o zi,iar acesta 
a fost transmisa ... (vezi toată discuția)

midadu	                   

Am o nedumerire in legatura cu transmiterea unui CIM pe portalul itmonline si anume: in data de 12.01.2011 am inregistrat in Revisalul societatii un CIM cu ... (vezi toată discuția)
	                    midadu	                   

Am o nedumerire in legatura cu transmiterea unui CIM pe portalul itmonline si anume: in data de 12.01.2011 am inregistrat in Revisalul societatii un CIM cu ... (vezi toată discuția)

maya0102	                   

Buna ziua. Din nou apelez la amabilitatea dvs de a ma ajuta cu o nelamurire. Intrebarea mea este: pot incheia un contract de munca din urma cu 3 luni? Momentan ... (vezi toată discuția)
	                    maya0102	                   

Buna ziua. Din nou apelez la amabilitatea dvs de a ma ajuta cu o nelamurire. Intrebarea mea este: pot incheia un contract de munca din urma cu 3 luni? Momentan ... (vezi toată discuția)