avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Limitarea cuantumului concediului medical cand esti in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Limitarea cuantumului concediului medical cand esti in somaj?

Buna ziua !! va rog sa ma lamureasca cineva daca poate !!! sunt in somaj , in a doua luna si concomitent in concediu medical pentru accident vascular, incepand din prima luna !!! In ultimile 6 luni pentru care am depus adeverinta la AJOFM am avut un venit net lunar de 4000 Ron !! Luna aceasta am avut surpriza sa incasez pentru prima luna, un ajutor de somaj de 840 Ron , functionarele de la ghiseu mi au spus ca ajutorul este limitat prin lege la aceasta suma !!! Eu stiam , conform OG 158/2005, ca se face media veniturilor pe ultimile 6 luni fara a depasi 12 salarii minime pe economie !!! Imi puteti spune daca au gresit cumva cele de la ghiseu???? Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:54, 22 Noiembrie 2011
1. Cand mai primiti asemenea raspunsuri cereti sa vi se spuna si baza legala.
2. Sa va spuna care lege prevede acea limitare de care vorbeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal osimona osimona Buna ziua, As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil diminuata mihaelapetrea mihaelapetrea Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o nelamurire: - sunt in indemnizatie de crestere a copilului de la sf aprilie 2010 - media salariala pe ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in timpul somajului viorica p viorica p Buna ziua! Sunt in somaj din 19 dec.2008 si am fost in concediu medical in perioada 22 oct.-20 dec.2009.Intrebarea mea este cum se face calculul ... (vezi toată discuția)