AndreiSRB 
	    	Utilizator

AndreiSRB 
	    	Utilizator	    

magnectical 
	    	Utilizator

magnectical 
	    	Utilizator	    

AndreiSRB 
	    	Utilizator

AndreiSRB 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 georgianan	                   

Poate cineva sa ma ajute cu o lamurire?am cautat pe internet, dar nimic ce ma intereseaza.....care este diferenta dintre cele 2 conturi?...ex: hartie, pixuri, ... (vezi toată discuția)
	                    georgianan	                   

Poate cineva sa ma ajute cu o lamurire?am cautat pe internet, dar nimic ce ma intereseaza.....care este diferenta dintre cele 2 conturi?...ex: hartie, pixuri, ... (vezi toată discuția)

miraj	                   

bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)
	                    miraj	                   

bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)

constanta.sandu	                   

Buna ziua.
Am o firma de prestari servicii xerox.
Cheltuielile cu hartia, dosare tus le trec pe cheltuieli materiale nestocate ma intereseaza daca,este ... (vezi toată discuția)
	                    constanta.sandu	                   

Buna ziua.
Am o firma de prestari servicii xerox.
Cheltuielile cu hartia, dosare tus le trec pe cheltuieli materiale nestocate ma intereseaza daca,este ... (vezi toată discuția)