avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua
1.Daca mia venit Somatie impreuna cu Titlu executorie nr ... ptr ca sa datorez la fisc suma de 21.509lei cu toate ca nui din vina mea au dreptu de imi sparege usa de acasa cu toate ca stau cu chirie la primarie si nu am decat un tv si mobila .
Sau intai imi va pune bloc pe cont meu personal .
2.Eu am deschis proces ptr constatare anulare act la un momendat mia cerut sa traduc dosarul in italiana ca cei care mau inselat erau italieni si nu am avut bani de traducerea dosarului si am cerut renuntare la judecata in termenul art246 c.p.c ,mi sa inchis dosarul am vreo sansa sa fac ceva chear daca iam dat in judecata pe penal acuma pe cei 4 care m-au inselat am specificat art.472,art473 .art474 din codul penal si art 230 din legea 31/1990 a-s avea sanse sa scap de datoria care am sa le dau la fisc ?
va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
ionutz21, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac valy_valentina valy_valentina Buna! As dori sa ma ajutati cu o problema. Am fost la o scoala de soferi auto si am vrut sa fac cat.tr. si mia spus ca costa 800 de lei si de acolo sa ajuns sa ... (vezi toată discuția)
Santaj Danier Danier Buna ziua Ma numesc daniel si din focsani si am mare problema si nu stiu ce sa fac si imi este foarte frica.Pana acum 2 saptamani am lucrat la firma de ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)