avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Informatii BNR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Informatii BNR

Am primit ca tema la contabilitate1.Planul de conturi al BNR si 2. Normele privind organizarea si conducerea BNR (partea juridica). Am cautat informatii si pe site-ul oficial al BNR si pe MonitorulOficial.ro si nu am gasit nimic in legatura cu acesta tema, ori nu am cautat destul de bine (nu exclud nici acest lucru). Ma puteti ajuta cu aceasta problema, sau informatiile cautate de mine au caracter confidential.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 05:52, 23 Noiembrie 2011
Buna dimineata,

Va informez ca subiectul deschis de Dvs. nu se incadreaza in formatul forumului. Incerc sa va ajut cu Planul de conturi al BNR.

[ link extern ]
[ link extern ] /

[ link extern ]

[ link extern ]

Va rog incercati sa cautati singura ceea ce va intereseaza, informatii sunt suficiente doar la o simpla cautare.

Va multumesc pentru intelegere.
Legea 312/2004 - Statutul BNR

[ link extern ]

Pentru planul de conturi - Ordinul 1/2003 (dar nu stiu daca este bun) :

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de reglementare bnr Alexandra_P11 Alexandra_P11 Buna ziua tuturor! As dori sa aflu care este baza legala pentru adoptarea regulamentelor BNR si care este procedura care trebuie parcursa pentru ca un ... (vezi toată discuția)
confidentialitatea conturilor bancare valentin_valentin valentin_valentin Buna dimineata, am o nelamurire si defapt vreau un raspuns. Lucrez la o firma iar directorul de la pct de lucru de unde apartin ne aduce acuzati si face ... (vezi toată discuția)
Sarcina 18 săptămâni si locul de munca Alisalexis Alisalexis Buna subt angajata de o săptămână si 2 zile ca si casieră cu contract pe perioadă nedeterminata si 90 de zile perioadă de proba. Recent am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)