Sunt in posesia unei sentinte definitiva si irevocabila care obliga comisia locala de fond funciar precum si cea judeteana sa ma puna in posesie cu o suprafata de teren delimitata de un expert. Am fost chemat la primaria locala si mi s-a intocmit fisa care precede emiterea titlului de proprietate. Totodata au fost efectuate si masuratori. Am probleme cu cei ce au exploatat candva terenul dar nu au nici un act care sa le dea dreptul pentru aceasta. Se sustrag in a merge la primarie. Problema este ca cei din urma se opun fizic a ma lasa sa exploatez terenul proferand inclusiv amenintari la integritatea mea fizica dar de fiecare data o fac fara martori. M-am adresat primariei locale iar aceasta prin exponentii ei m-au indemnat sa ma adresez parchetului. Mentionez ca initial am fost tentat sa apelez la serviciile unui executor judecatoresc. Intrucat primaria a manifestat disponibilitate in a pune in aplicare sentinta am gasit ca nu este oportun. Cer sfaturi cum sa procedez. Multumesc anticipat.
In primul rand trebuie sa documentati foarte clar incidentele, amenintarile de fiecare data cand se intampla. Cu martori, cu executor, avocat, etc.
Apoi, urgent, faceti plangere penala la Politie si Parchet pentru tulburare de posesie si amenintare.
nu reese ca detineti titlu de proprietate ci , ca aveti h.j. ptr punerea in posesie . solicitati in scris comisiei locale - primarie sa va puna in posesie , daca refuza plangere penala .