avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea175/2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea175/2010

am avut datorii la intretinere pe care le-am achitat in totalitate pe 8 noiembrie 2011, mai beneficiez de stergerea penalitatilor sau nu?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:31, 26 Noiembrie 2011
Legea nr 175/2010 nu mai este operabila
ok, dar penalitatile se pot plati in transe,in acest timp se percep penalitati la penalitati?
~ Conținut șters la cerere ~
Inainte de toate, buna gasit din nou dragii mei, mi-ati lipsit mult.
Trecand la subiect, daca ati achitat sumele restante, discutati cu presedintele asociatiei posibilitatea achitarii in transe lunare a penalitatilor. Atat timp cat nu mai exista sume restante, valoarea penalitatilor nu trebuie sa mai creasca. In fond, ambele parti, dvs. si asociatia, aveti un interes comun: dvs. - sa nu mai aveti "coada", iar asociatia sa incaseze sumele respective.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Armenteros, utilizator
La un moment dat era vorba despre un proiect de lege cu privire la Legea175/2010 , care prevedea ca aceasta lege175 sa se prelungeasca pana in iulie 2012 , tocmai pt ca sunt multi datornici care nu si-au platit restantele si nu au putut beneficia de aceasta lege din cauza presedintilor sau al altora care in loc sa aplice o lege au interpretat-o cum au dorit . Stiti cumva ceva despre aceasta ? Va multumesc si astept raspunsurile d-voastra .

Alte discuții în legătură

Penalitati conform 175/2010 PROPIETARap PROPIETARap 1) Proprietarii care isi achita integral cotele de contributie la cheltuielile asociatiilor de proprietari in termen de 12 luni de la data intrarii in vigoare ... (vezi toată discuția)
Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)
Penalitati minion minion Mai e valabila LEGEA Nr. 175 din 16 iulie 2010 referitoare la penalitatile datoriilor la intretinere? Si anume ca daca platesti integral datoria esti scutit ... (vezi toată discuția)