avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda si roata blocata, am sanse sa castig plangerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda si roata blocata, am sanse sa castig plangerea contraventionala?

am primit amenda si a fost blocata roata la masina. Am platit amenda si am semnat procesul verbal cu o mentiune >am oprit 5 minute sa merg la o institutie publica >....credeti ca am vreo sansa sa fac contestatie si sa castig procesul ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:08, 24 Noiembrie 2011
este dreptul dv. de a face contestatie, iar castigarea unui astfel de proces , va tine si de judecata celui care trebuie sa se pronunte intr-un asemenea dosar...daca nu este o amenda prea mare...e bine sa nu va pierdeti timpul...sunt putine procesele castigate in conditiile prezentate...eventual gasiti si alte chestiuni de care sa va ''legati'' :(
amenda este f.f. mare ...250 ron la politie si 104 la adp....sunt cam multi bani ...mai ales pentru mine care sunt in somaj de luna aceasta .Eram la o instititutie pentru a ridica o adeverinta pentru somaj....aveam adresa in mana au vazut/o ...pot sa ma leg de faprtul ca am stat 5 minute sau chiar mai putin ....este si timpul pe care ei l/au scris in procesul verbal .....as putea sa invoc un articol din codul rutier ...Art. 60. - (1) Se considera oprire imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public, pe o durata de cel mult 5 minute. Peste aceasta durata imobilizarea se considera stationare.....cred nu stiu ....erau intradevar locurile pentru directia sociala....dar nu am stat mai mult de 3 minute ...ma rog ....o sa fac contestatie ...nu am de pierdut mai mult .....
Lamuriti-ne un lucru:
Era sau nu oprirea interzisa in acea zona?
Dacain zona era interzisa oprirea nu aveti nici-o sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare am oprit și eu voluntar pentru 2 minute în ... crtmihai98 crtmihai98 Am o întrebare am oprit și eu voluntar pentru 2 minute în zona cu oprirea interzisă și am fost sancționat contravențional nu știu exact cum este legea ... (vezi toată discuția)
Am fost sancționat contravențional pentru că am parcat pe ... Matyitec Matyitec Am fost sancționat contravențional pentru că am parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități conf. LG.448/2006 alin.1. lit.g. cu 2000 de lei. Am ... (vezi toată discuția)
Oprire auto in zona indicator ''stationarea interzisa'' cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!Am fost legitimat de un agent de la politia locala si intocmit proces verbal de contraventie fiindca am oprit auto in zona in care era instalat ... (vezi toată discuția)