am primit amenda si a fost blocata roata la masina. Am platit amenda si am semnat procesul verbal cu o mentiune >am oprit 5 minute sa merg la o institutie publica >....credeti ca am vreo sansa sa fac contestatie si sa castig procesul ?
multumesc
este dreptul dv. de a face contestatie, iar castigarea unui astfel de proces , va tine si de judecata celui care trebuie sa se pronunte intr-un asemenea dosar...daca nu este o amenda prea mare...e bine sa nu va pierdeti timpul...sunt putine procesele castigate in conditiile prezentate...eventual gasiti si alte chestiuni de care sa va ''legati'' :(
amenda este f.f. mare ...250 ron la politie si 104 la adp....sunt cam multi bani ...mai ales pentru mine care sunt in somaj de luna aceasta .Eram la o instititutie pentru a ridica o adeverinta pentru somaj....aveam adresa in mana au vazut/o ...pot sa ma leg de faprtul ca am stat 5 minute sau chiar mai putin ....este si timpul pe care ei l/au scris in procesul verbal .....as putea sa invoc un articol din codul rutier ...Art. 60. - (1) Se considera oprire imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public, pe o durata de cel mult 5 minute. Peste aceasta durata imobilizarea se considera stationare.....cred nu stiu ....erau intradevar locurile pentru directia sociala....dar nu am stat mai mult de 3 minute ...ma rog ....o sa fac contestatie ...nu am de pierdut mai mult .....