avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dare in folosinta obiecte inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dare in folosinta obiecte inventar

Buna seara.
Daca la o firma cu profil agricol s-a achizitionat o masina de imprastiat ingrasaminte, la o valoare de 2250 lei, aceasta daca se da in folosinta (603=303), este deductibila acea cheltuiala?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 22:58, 23 Noiembrie 2011
Masina respectiva este mijloc fix nu obiect de inventar. Se stabileste durata de amortizare si se amortizeaza, 681=281.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe ioanat ioanat in ce conturi evidentiem aparatele de conditionat dar mijloacele fixe de natura obiectelor de inventar care sunt de fapt mjloacele fixe pe care le oglindim ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar vs mijloc fix sub_bass2002 sub_bass2002 Am si eu o intrebare. Am cumparat la firma un calculator in valoare de 2600 ron. Pe factura apar separat pisele ( procesor, boxe, monitor....). Cum ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe amortizate cum procedez iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Am sisteme PC ( asa apar in contabilitate) care cuprind: unitate calculator, monitor,tastatura si mous. Ele sunt complet amortizate si ... (vezi toată discuția)