buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de autoritati romane,acum am schimbat actele aici si au scris in actele mele alt c.n.p ,sunt derutat stiu ca c.n.p nu se schimba,poate la straini e alt ceva dar acum ce fac ma duc la politie si anunt ca s-a schimbat c.n.p meu sau daca celealte date sunt la fel las asa,si nu stiu procedura daca trebuie schimbat permisul aduc toate actele ca la examen auto sau e suficient permisul meu de sedere nou unde e scris c.n.p modificat.si daca merg asa care e amenda.va multumesc
cele 6 cifre de la sfarsitul cnp ului reprezinta:
primele 2 cifre -codul judetului in care s-a inregistrat nasterea pers respective
urmatoarele 3 cifre-este un numar dat la nastere de astia de la evid pers.
ultima cifra -cifra de control car se calculeaza dupa o formula(pe care nu o mai stiu)in care se folosesc celelalte cifre ale cnp ului
C.n.p modificat
amr
buna ziua,eu sunt strain rezident in romania .am avut un c.n.p dat de autoritati romane care a fost schimbat acum cu alt c.n.p cand am schimbat adresa .acum ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp
otonel
Salutare la toata lumea
Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine
Problema ... (vezi toată discuția)
Sedere legala
attia123
buna ziua,sunt strain rezident in romania de 12 ani.problema este cand am obtinut dreptul de sedere permanenta am schimbat adresa si judetul si la imigrari cu ... (vezi toată discuția)