avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corp delict
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corp delict

un hot a intrat la mine in curtea casei,m-am speriat, am luat toporul si l-am pafugarit afara ... el a facut greseala sa sara in copoc si apoi direct peste gardul meu de beton (deasupra caruia am cioburi de sticla).

fiind mai sportiv (ma duc la sala) am reusit sa ies pe poarta si sa-l prinda. bineinteles ca l-am lovit ... am ajuns acuzat de "lovire si alte violente" nu l-am lovit cu toporul ce cu pumnul... .. mi s-a facut mila de el si i-am dat drumul... politia a retinut doar fapta mea. si acuma sunt acuzat. A venit cu martori impotriva mea chiar :(
Ce am vrut sa zic ...
in fuga sa i s-au rupt hainele in cioburile de sticla care se pun pe garduri contra hotilor. am gasit o bucata din haina lui plina de sange la 1-2 luni de la incident.

Precizez ca nu a ploat in ultimele luni in Romania.

Am inteles ca nu ma pot folosi de aceea bucata de haina plina de sange intrucat nu a fost ridicata de politie ce de mine :(
Si ca as ajunge sa platesc aiurea costurile ADN. Stie cineva cat costa acele teste? :(
Sunt terminat....

Cel mai recent răspuns: debydeby , utilizator 01:28, 24 Noiembrie 2011
Ar fi trebuit sa-l imobilizati si sa chemati politia.Nimeni nu isi poate face dreptate singur.Mai ales ca l-ati lovit pe domeniul public si nu pe teritoriul propietatii dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
Bine. e adevarat ca acele haine de pe gardul meu pot fi contestate, ca si corp delict intrucat nu au fost ridicate de politie?
Daca organele de urmarire penala vor lua in considerare probele de care amintiti,ce poate fi dovedit?Ca a incercat sa sara gardul pentru a patrunde in propietate dvs-de exemplu.Sau ar putea invoca orice alt motiv .Dvs.incercati sa ne sugerati o legitima aparare,dar nu poate fi vorba de asa ceva.Nu v-a atacat,si mai mult decat atat,l-ati urmarit iar pe domeniul public l-ati lovit pentru a justifica....ce???
Stiu ca pare greu de crezut dar l-am lovit in incercarea de-al imobiliza, apoi mi s-a facut mila de el, mi-a vorbit cu "sarumana" "domnu imi pare rau" asa ca l-am lasat.
Dupa ce am stat de vorba cu el i-am dat chiar 50 de lei bani de buzunar pentru ca era cam prost imbracat :(
iar acuma vine cu toata satra....

Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
debydeby, utilizator
Puteti dovedi cele afirmate?

Alte discuții în legătură

Am primit bataie – acuma ce ma fac (2) xuser xuser Am deschis un nou topic in acest sens, intr-un cat s-au clarificat o gramada de lucruri, am facut o gramada de analize pe la spitale, am apucat sa arunc o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gardul vvvv vvvv Buna ziua, Problema pe care o voi mentiona acum, are o vechime de peste 15 ani, iar ea tot persista. Acum 15 ani, vecinul din stanga casei a decis ca, ... (vezi toată discuția)
Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)