avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu mi s-a dat fisa lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu mi s-a dat fisa lichidare

Buna seara,

Voi trece direct la subiect,precizand ca am cautat p forum o rezolvare la problema mea,inainte sa deschid o discutie noua.
In aprilie 2008,student fiind,m-am angajat pentru prima data la o firma.La perioada aceea,mi s-a spus ca nu se mai fac carti de munca,ci se inscriu electronic,nu sunt pe subiect,dar as vrea lamuriri.Dupa 4 luni de activitate,am decis sa imi dau demisia pentru a-mi continua studiile,respectand procedurile contractuale.Patronul firmei a acceptat si a zis ca ma va suna pentru a-mi lua fisa de lichidare,dar asta nu s-a intamplat nici pana acum.
In prezent am terminat facultatea,si sunt pe cale sa ma angajez.As dorii sa stiu ce va trebuii sa fac,tinand cont ca nu stiu dk am carte de munca,fisa de lichidare nu am,iar fosta firma la care am lucrat nu mai este de gasit,fiind o firma de import export cred ca a dat faliment.
Este in regula sa dau o declaratie ca nu am avut carte de munca,sau ce va trebuii sa fac in conditiile date?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 24 Noiembrie 2011
Daca firma nu mai exista , va puteti adresa ITM-ului in vederea leiberarii unei adeverinte de vechime pentru perioada lucrata ... daca stiti si numele inspectorului ITM la care era arondat fostul angajator puteti lua legatura cu acesta pentru a va spune daca aveti sau nu carnet de munca ...
Nu ma intereseaza asa de mult vechimea de 4 luni.
Ma afecteaza cu ceva daca dau declaratie ca nu am avut carte munca ?
blu3manx a scris:

Nu ma intereseaza asa de mult vechimea de 4 luni.
Ma afecteaza cu ceva daca dau declaratie ca nu am avut carte munca ?


NU va afecteaza cu nimic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vrea sa imi dea nota de lichidare si adeverinta cu stagiul de plata la cas corinacarstoiu corinacarstoiu Fostul meu angajator refuza sa imi dea nota de lichidare si adeverinta cu stagiul de plata la CAS. Am avut niste probleme cu dumnealui, a depus o plangere ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! va rog un sfat. e posibil asa ceva dpdv legal? elishor elishor Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat la urmatoarea situatie: mi-am dat demisia de la o firma anul trecut prin septembrie-octombrie, moment in care am cerut ... (vezi toată discuția)