A fost demolata casa inainte de 1989,nu s-a mai realizat obiectivul pentru care m-i s-a luat casa si terenul.
In 2001 am depus cerere pentru despagubire pt.casa ,iar pentru teren retrocedare in natura pe baza L10 .la Primaria Cluj-Napoca.
terenul am in folosinta ,dar nu am acte ,fiindca
* la Of.de Carti Funciare lipseste CF-ul , si nu se vede cum m-i a fost luat ,cand am cumparat ...(de altfel 4000 de buc.lipsesec din cauza multor mutari si a unei inudatii a arhivei).
* terenul trebuia sa cer de la camera agricola ,dar din anul 2001 cererea sta la Primarie
* terenul si casa am cumparat in anul 1983 ,terenul a intrat in ptrominiul Statului ,eu am avut drept de folosinta pe baza L 4/1973 ..asa este scris pe o copie xerox CF din anul 1983
Ce pot sa facac? Se poate ininte cerere pe baza L 247 ?
multumesc anticipat
ok , daca asa ziceti asa sa fie :hm: . Solicitati reconstituirea cartii funciare disparuta sau distrusa pe baza actelor de la dosarul incheierii de CF prin care acel teren a trecut in proprietatea statului si a actelor pe care le detineti .
dupa cate stiu eu in 1983 nu exixtau xeroxuri in Romania asa ca nu prea inteleg cum de aveti un xerox dupa un extras CF din 1983 #-o
Legea 4/1973....
ili47
Am cunparat casa si teren,terenul a intrat in proprietate Statului Roman conf. L 4/1973,in anul 1989 a fost demolata casa ,eu am fost achitata pentru casa ... (vezi toată discuția)