avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare cabinet psihologic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare cabinet psihologic

va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc pt infiintarea unui cabinet psihologic
Cel mai recent răspuns: k.ay_li , utilizator 12:52, 5 Noiembrie 2008
Atestat de libera practica, autorizatie de la Colegiul Psihologilor.
pe langa cele doua documente indicate de catre colegi, trebuie sa infiintati un srl.
sa infiintez un srl?
Dupa ce obtineti avizele de la colegiu, este mai bine sa infiintati un SRL din punct de vedere juridic. dar puteti functiona in acelasi regim pe care il au cabinetele medicale, cu aproximativ aceleasi avantaje si riscuri.
Mie mi s-a spus de la Colegiul Psihologilor ca nu imi pot face SRL, ci doar PFA pt cabinet psihologic. Cu toate astea as vrea sa am carte de munca si sa am si 2 angajati, insa am inteles ca in cazul PFA nu pot avea nici angajati si nici sa imi fac eu carte de munca. Ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- servicii psihologice? lilidani lilidani Poate să îmi spună cineva dacă serviciile psihologice pot fi prestate sub \"umbrela\" PFA ? Vă roooog !!!! (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)