avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare destinatie initiala a spatiului comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare destinatie initiala a spatiului comercial

Schimbarea unei activitati economice cuprinse in sectiunea M a CAEN cu o alta cuprinsa in sectiunea S a CAEN, inseamna schimbarea destinatiei initiale a spatiului comercial sau nu ?
Cel mai recent răspuns: luciadamsa , utilizator 08:54, 28 Noiembrie 2011
Poate sa insemne. Depinde la ce va raportati.
Destinatia initiala a sediului prin proiectul blocului a fost Activitati de fotografiere cod CAEN 7420 iar in prezent functioneaza Coafura si activitati de infrumusetare cod CAEN 9602. Este sau nu scimbarea destinatiei spatiului comercial ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
luciadamsa, utilizator
Proprietarul spatiului nu poate sa astepte chiriasi doar din bransa fotografilor ca s-ar putea sa nu se intample prea repede acest lucru... Nu este nicio lege care sa restrictioneze ca intr-un spatiu in care initial s-a stabilit ca va avea o anumita destinatie, datorita transformarilor economico-sociale sa nu se poata desfasura altceva.
Chiar daca nu are acordul Asociatiei de proprietari si a vecinilor pe verticala şi orizontală ?
Daca a avut din constructie destinatie ca spatiu comercial nu trebuie acordul vecinilor.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie bun proprietate fortata Calyope Calyope Blocul in care locuiesc are doua intrari. Pozitia blocului e una centrala. In celelalte scari s-a facut o schimbare a destinatiei primului spatiu de intrare, ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinație boxa demisol Ionut⅔ Ionut⅔ Buna seara. Am cumpărat o boxa de 23.3m² la demisolul unui bloc construit în 2019 . As putea sa ii schimb destinația în spațiu de locuit? (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)