catacata2011 a scris:
buna seara,, sunt deacord cu dv ,nu cunosc termenii si procedurile prin care se pot administra aceste probe si dovezi dar in schimb,cu permisiunea dv as vrea sa va intreb: cum credeti ca va reactiona orice instanta din timpurile noastre atunci cind va auzi ca o mama,sau ma rog ,asa zisa mama isi imbata propriul copilas de numai 2 anisori cu alcool si se amuza pe seama acestuia,?deasemeni cand va vedea poze in care fetita are tigara aprinsa in gurita si pe mama ei deasemeni langa ea? etc.etc... cu tot respectul pt toate mamele din lumea asta..in cazul fostei mele concubine consider ca aceasta nu se poate numi mama,este un cuvant cu prea multa greutate pt ea. sunt foarte multe declaratii ale martorilor care au vazut modul in care a fost tratat,educat si hranit copilasul..credetima,,,am avut parte de multe dezvaluiri din partea martorilor care mau socat pur si simplu pe mine,,nustiu cum va reactiona instanta de judecata,,totusi eu cred ca exista un dumnezeu si nu imi doresc decat sa se faca dreptate..imi iubesc enorm copilul si nu voi mai permite nimanui sa abuzeze de inocenta lui.. va multumesc
Cred ca mama ar putea fi decazuta din drepturile parintesti in baza probelor si declaratiilor martorilor!