Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

ContSters228228 
	    	Utilizator

ContSters228228 
	    	Utilizator	    

ContSters228228, utilizator
 ContSters228228, utilizator 	
			 soficu cristina 
	    	Utilizator

soficu cristina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 RoxanaRamona	                   

Buna ziua,
Societatea unde lucrez a avut in 2008 profit. Dividende s-au incasat in transe in functie de bani, pe tot parcursul anului 2009 si 2010. ... (vezi toată discuția)
	                    RoxanaRamona	                   

Buna ziua,
Societatea unde lucrez a avut in 2008 profit. Dividende s-au incasat in transe in functie de bani, pe tot parcursul anului 2009 si 2010. ... (vezi toată discuția)

herculeroco	                   

Asociatul unic (persoana juridica straina)  al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)
	                    herculeroco	                   

Asociatul unic (persoana juridica straina)  al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)

Alin2009	                   

Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)
	                    Alin2009	                   

Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)