avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dividente si actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dividente si actiuni

Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare.
Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu am primit niciodata dividente?
Cum trebuie procedat in cazul in care doresc sa vand actiunile?
Mentionez ca intre timp societatea a fuzionat schimbandu-si denumirea si este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:10, 26 Noiembrie 2011
Pentru informatii despre dividendele pe care le-ati mai putea lua, daca s-au alocat, doar pentru ultimii 3 ani, luati legatura cu firma respectiva, sau pentru ca e listata la bursa , cautati informatii pe pagina de net a bursei (bvb.ro).
Pentru a le vinde contactati o societate de valori mobiliare unde le veti putea vinde. De la firma, biroul actionariat, sau de la depozitar, puteti afla cate actiuni aveti acum, dupa fuziune.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)