avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... COD CAEN6622
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

COD CAEN6622

Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de asigurari.Intrebarea este- pot sa desfasor ambele coduri caen si care sant taxele?
Multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:42, 29 Noiembrie 2011
ALEX236 a scris:

Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de asigurari.Intrebarea este- pot sa desfasor ambele coduri caen si care sant taxele?
Multumesc si astept un raspuns


Din cate cunosc 6622 trebuie sa fie activitate principala . Firmele care fac asigurari nu mai desfasoara alte activitati. Am o prietena care are 2 firme : una cu 6622 si atat, si cealalta cu 8219 si alte caenu-ri .Deci ar cam trebui sa va mai faceti o firma
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
leuca_luminita, utilizator
Puteti desfasura si alte activitati in afara de activitatea principala, care este trecuta pe certificatul de inmatriculare.
Dar, orice alta activitate secundara, daca nu este trecuta in actul constitutiv, trebuie modificat acesta cu noua activitate, si in acelasi timp trebuie autorizata.
Daca o aveti deja trecuta in actul constitutiv la activitati secundare, nu trebuie decat o cerere de autorizare a acestei activitati.
Atentie, chiar daca o activitate secundara este prevazuta in actul constitutiv, nu inseamna automat ca o si puteti desfasura, ci mai intai trebuie autorizata.
Unde este un birou de asigurari, poate fi si un xerox, fara probleme de schimbare de destinatie spatiu.
Costurile sunt in jur de 200 lei.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
Din cate stiu puteti desfasura si o alta activitate dar cu conditia sa va autorizati.
Am verificat Actul Constitutiv si codul caen 6622 nu apare.Asta inseamna ca trebuie sa infiintez o noua Soc ? Sau ce alternative as putea avea
Daca citeati mai atent raspunsurile care vi s-au dat, acum stiati deja.
Pe romaneste, nu trebuie alta societate, ci trebuie actul constitutiv modificat si completat cu noua activitate, apoi acea activitate trebuie autorizata.

Alte discuții în legătură

Coduri caen infiintare firma andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreu sa infiintez o firma care are activitatea principala transporturi international de persoane si activitate secundara intermedieri financiare si ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen andrei. andrei. Buna ziua, Detin un SRL care are cod CAEN 9522, am un spatiu comercial si vreau sa il folosesc ca sediu pentru incheieri de asigurari RCA, CASCO in ... (vezi toată discuția)
Activitate asigurari si creditare just.rain just.rain buna ziua, o cerere de infiintare srl a fost respinsa de orc pt ca actul constitutiv continea si cateva coduri caen privitoare la activitatile de ... (vezi toată discuția)