avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Litigiu bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Litigiu bancar

Sotia mea este co-debitoare la un credit pe care l-a luat fostul ei sot in vremea cand erau impreuna!De o luna fostul sot(fugit din tara) n-a mai platit rata lunara!Banca a sunat-o pe sotie in 25.11.2011 intreband-o de ce nu se achita rata lunara,fara a oferi alte detalii despre credit pe care le-a solicitat sotia,spunand ca fara Cnp-ul fostului sot nu vrea sa dea alte detalii!!!!!!!
Intrebarea mea este:de cand banca o poate sili pe sotie sa achite creditul(am inteles din alte discutii de pe forum ca ii va retine maxim 1/3 din salariu,este adevarat???? ),iar in cazul ca sotia va achita restul creditului exista posibilitatea ca acesti bani sa-i mai recupereze inapoi de la el?

Alte discuții în legătură

Abandon Bety111 Bety111 Buna ziua! In urma cu 2 ani am divortat de fostul sot!Cei 2 copii rezultati din casatorie,mi-au fost incredintati mie!De 5 luni de zile el a itentat proces ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit ipotecar neplatit tinatinatina tinatinatina Buna seara,va rog daca pot primii un raspuns la urmatorul caz: credit cu ipoteca ,sotia platitor,sotul coplatitor...au platit 3 ani rate(au mai ramas inca 17 ... (vezi toată discuția)
Urmas (fost sot) cu datorii la banca iciobica iciobica de curind a decedat fosta sotie,.-eram divortati cu acte din martie 2014-avea pe numele ei un credit de la rbs care nu il achita de vreo doi ani ,,am primit ... (vezi toată discuția)