Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, daca exista vreo prevedere in legislatia actuala care ar putea permite unei mame - care a nascut doi copii in perioada studentiei (invatamant de stat,la zi, cu licenta si diploma din 2003) - sa beneficieze de drepturi banesti pentru acestia (altele decat alocatia de stat). Mentionez ca doamna respectiva a urmat facultatea in perioada 1999-2003, iar copii s-au nascut unul in 2000 si celalalt in 2001.
Multumesc!
Am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie....unui parinte-tata i-a fost incredintat minorul.mama a obtinut ulterior un program de vizita--cd a venit in tara--dar tatal nu l-a respectat.el a facut contestatie la executare,i-a fost respinsa,iar mama a venit cu actualul sot si inca cineva,a intrat in casa fostului,unde a dat peste bona,pe care au lovit-o si au incercat sa-i ia copilul...vecinii au chemat politia si s-a linistit trb...problema e ce poate face tatal?pt ce infractiuni poate raspunde mama?in afara de lovire,violare de domiciliu...s-ar putea considera o tentativa la lipsire de libertate in mod ilegal aln 2?dar fata de copil?
va multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor
eliza_pasat
Am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie....unui parinte-tata i-a fost incredintat minorul.mama a obtinut ulterior un program de vizita--cd a venit in ... (vezi toată discuția)