avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani pentru copii nascuti in timpul studentiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani pentru copii nascuti in timpul studentiei

Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, daca exista vreo prevedere in legislatia actuala care ar putea permite unei mame - care a nascut doi copii in perioada studentiei (invatamant de stat,la zi, cu licenta si diploma din 2003) - sa beneficieze de drepturi banesti pentru acestia (altele decat alocatia de stat). Mentionez ca doamna respectiva a urmat facultatea in perioada 1999-2003, iar copii s-au nascut unul in 2000 si celalalt in 2001.
Multumesc!

Am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie....unui parinte-tata i-a fost incredintat minorul.mama a obtinut ulterior un program de vizita--cd a venit in tara--dar tatal nu l-a respectat.el a facut contestatie la executare,i-a fost respinsa,iar mama a venit cu actualul sot si inca cineva,a intrat in casa fostului,unde a dat peste bona,pe care au lovit-o si au incercat sa-i ia copilul...vecinii au chemat politia si s-a linistit trb...problema e ce poate face tatal?pt ce infractiuni poate raspunde mama?in afara de lovire,violare de domiciliu...s-ar putea considera o tentativa la lipsire de libertate in mod ilegal aln 2?dar fata de copil?
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor eliza_pasat eliza_pasat Am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie....unui parinte-tata i-a fost incredintat minorul.mama a obtinut ulterior un program de vizita--cd a venit in ... (vezi toată discuția)
Cum sa ne aparam de un "tata" obsedat? ContSters218056 ContSters218056 Dintr-o scurta relatie de concubinaj, fiica mea a nascut o fetita, care are acum 2 ani si 6 luni. Noi am insistat ca tatal sa fie trecut pe certficatul de ... (vezi toată discuția)