avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... loc de parcare resedinta - am primit amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

loc de parcare resedinta - am primit amenda

am fost sanctionat contraventional conform H.C.G.M.B. nr.124/2008,art.21 lit A si sanctionat de art.22 pct.1 lit b cu amenda cuprinsa intre 1500-2500 lei .Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 28 Noiembrie 2011
Nu plati nimic deocamdata dar depune o contestatie....adica o hartie A4, scri mare contestatie, si incepi cu subsemnatul, nascut..., domiciliat,...cu Ci si CNP....contest procesul verbal de constatare a contraventiei seria...nr... prin care sunt amendat cu suma de 1500 potrivit HCGMB..art... etc. in apararea mea aduc faptul ca ......si uita-te bine la acel PV, comunitarii de obicei sunt mult mai slabi ca militienii si sigur vei gasi greseli de completare. Cauta pe aici si vei gasi cauzele de nulitate absoluta ale unui PV si in contestatie scri si ce lucruri nu corespund cu OG 2/2001 plus iti cauti 1-2-3-4 martori care sa spuna ca doar in seara aia ai parcat acolo.
Contestatia o depui la judecatorie...in maxim 15 zile de la data de cand ai primit pv-ul si ceri judecarea in lipsa conform dispozitiilor art. 242, alin. 2, din C. pr. Civ.
Bafta!
Daca apreciati ca aspectele consemnate in PV nu releva realitatea,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in teremnd e 15 zile de la comunicarea PV ,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare - plangere contraventionala cerchiaionut cerchiaionut Buna ziua, Pe data de 04.12.2010 am parcat masina in cartierul ANL Brancusi, sector 6, Bucuresti pe un loc marcat doar cu cifra 20. Fiind in vizita de 1 ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat - amenda Andrew2424 Andrew2424 Buna ziua! Am și eu o problema,eu nu sunt din bucuresti și pe data de 27 am lăsat masina parcata intr-un loc de parcare langa blocul unde prietena mea sta ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v. remus_agigea remus_agigea pe 24 aprilie, am fost oprit de un echipaj de politie in Adjud ptr ca depasisem viteza legala. deoarece poza pe care mi-a aratat-o agentul era facuta din fata ... (vezi toată discuția)