avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... import turcia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

import turcia

Buna ziua,
As dori sa import in mod constant ulei de floarea soarelui din Turcia. Am fost la un comisionar vamal care mi-a spus ca marfa ar trebui insotita de un certificat ATR pentru a nu mai plati alte taxe in vama cu exceptia TVA-ului. Furnizorul in oferta sa precizeaza faptul ca uleiul enste insotit de certificat de calitate SGS, certificat de origine. Acesta din urma este similar acelui certificat ATR mentionat de vama? Puteti in concluzie va rog sa-mi spuneti mai multe detalii referitoare la importul de produse alimentare din Turcia? Unde ar trebui sa intreb despre informatiile obligatorii pe care ar trebui sa le contina eticheta produsului? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Import/achizitie intracomunitara de produse alimentare ambalate mirceastanciubv mirceastanciubv Buna ziua. As dori sa import mod constant, pe baza de contract ferm, produse alimentare ambalate, in primul rand ulei de floarea soarelui din Bulgaria sau ... (vezi toată discuția)
Import extracomunitar itsallaboutme itsallaboutme Buna ziua, Societatea pe care o reprezint doreste sa importe din Turcia seminte agricole de floarea-soarelui, nemodificate genetic. Pentru acest lucru as ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt importul de alimente miromania2000 miromania2000 buna ziua as dori sa import din uniunea europeana produse alimentare, dulciuri ambalate,seminte de floarea soarelui ,ulei si a.m.d si nu stiu unde sa ma duc ce ... (vezi toată discuția)