Buna seara. Ma aflu intr-o situatie ciudata: am cumparat o casa de la o batrana cu contract de vanzare cumparare acum 3 luni in urma. Ea a luat banii si i-a donat la o manastire, cu conditia ca sa fie intretinuta acolo pana la moartea ei. Acum, femeia s-a razgandit si nu mai vrea sa stea la manastire. Zilele trecute a venit un nepot de-al ei si mi-a zis ca ea nu era in deplinatatea facultatilor mintale cand a semnat actele si ca vrea casa inapoi. La semnarea actelor au fost 7 martori dar nici unul din partea femeii. Eu ce fac acum? Am motive sa-mi fie teama ca ma va da afara din casa?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Deocamdata nu aveti altceva de facut decat sa asteptati. Costurile unui asemenea proces sunt destul de ridicate, motiv pentru care este posibil sa nu se intample nimic.
Trebuie sa demonstreze ea ca nu era in deplinatatea faculatilor mintale cand a semnat actul.
Similar am patit si eu, doar ca vanatorul contesta faptul ca semnatura lui de pe declaratia notariala este falsa. Nu a facut nimic pentru a demonstra acest fapt.