avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime

Astăzi 31 octombrie 2011 in jurul orelor 16:00, pe DJ 208, inspre Valea Seacă a avut loc un grav accident de circulatie. O masină de teren s-a răsturnat de câteva ori după ce o soferită neatentă a schimbat directia de mers fără să se asigure.Autoturismul Dacia Duster condus de [Editat], de 30 de ani, din Tătărusi, a intrat intr-un mal de pământ după care s-a răsturnat pe cupolă plonjând mai bine de 50 de m pe sosea.Tânăra a incercat sa evite autoturismul Opel Agila condus de [Editat], din Pascani, care a schimbat directia de In urma accidentului au rezultat două victime, din autoturismul Dacia, care au fost transportate de urgen?ă la spital de echipajele de ambulan?ă ?i Smurd Norocul acestora a fost că la nici 200 de metri de impact se afla un echipaj al pompierilor care se deplasa inspre Pascani si care a văzut momentul impactului. Ace?tia au intervenit imediat ?i au scos pasagerii din Duster.Caroseria autoturismului din urmă a fost avariată in totalitate iar cea a Opelului doar in partea din fa?ă.Este vorba de prietena mea (soferita autoturismului Dacia).Articolul si poze sunt si pe pagina proprie de internet [ link extern ] ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:24, 30 Noiembrie 2011
intrebarea este?
Ce anume doriti sa aflati de acest forum sau de la consultantii avocat.net?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)
Accident cosmin_nasu cosmin_nasu Buna ziua am si eu urmatoarea problema...la data de 18.01.2018 am avut un accident mai exact vroiam sa ies cu dubita proprietate a firmei la care si acum sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare dupa accident csiulianro csiulianro pe data de 22 iulian am fost implicat intr-un accident de circulatie care a avut ca rezultat avarierea masinilor si vatamare corporala a sotiei mele cu ... (vezi toată discuția)