avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere DNA , indreptata catre instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere DNA , indreptata catre instanta

Am facut o plangere la DNA impotriva celor care au lucrat si lucreaza la dosarul penal in care sant parte catamata pentru abuz in serviciu ( au incadrat-o ei ) . Prima data au dat NUP. Am facut din nou plangere impotriva Ordonantei data si procurorul sef a dat iar NUP, de data aceasta sustinand ca invinuitii nu si-ar fii incalcat CU STIINTA sarcinile de servici. Am contestat-o si pe aceasta si m-am trezit ca au trimis dosarul la Curtea de Apel . E legal? Daca Curtea respinge plangerea , mai este o alta cale de atac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandra.a1404 , utilizator 14:39, 30 Noiembrie 2011
Da, urmatoarea plangere se indrapta catre instanta si aceasta o va rezolva.. Dar daca nu si-au incalcat sarcinile de serviciu cu stiinta atunci de ce nu au incadrat-o la neglijenta in serviciu, aceasta infractiune fiind savarsita din culpa?
Presupun, ca o sa spuna ca DNA-ul se ocupa doar de infractiunea de abuz in serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere adresata procurorului general al parchetului curtii de apel alexandra.a1404 alexandra.a1404 Am depus o plangere impotriva organelor de cercetare si a procurorilor ce au lucrat la un dosar penal , la DNA, care a verificat doar ... (vezi toată discuția)
Acces la dosar penal nelush2103 nelush2103 Buna ziua. Prima intrebare. In ce conditii partea vatamata din cadrul unui dosar penal, poate solicita parchetului anumite copii dupa file existente la dosar ( ... (vezi toată discuția)
Tergiversare solutionare dosare SC QCERT SRL SC QCERT SRL De peste 2 luni, am sesizat Procurorului General a Curtii de Apel, \"uitarea\" unor dosare, am solicitat sprijin in definitivarea acestora, dar ... nu am ... (vezi toată discuția)